Home ⁄ Vaarbewijs theorie app proefexamens

Vaarbewijs theorie app proefexamens

 

De vaarbewijs app is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, oefen simpel & effectief voor uw vaarbewijs. Alle vragen in de proefexamens zijn afgeleid van de officiële Vamex examens. Hierdoor kunt u zich optimaal voorbereiden voor het examen.

 

Onze app wordt inmiddels ook gebruikt door vaarscholen in heel Nederland, wacht niet langer en download nu ook de app!

 

• De gratis versie biedt één proefexamen aan die gericht is op de examen vragen van Vamex. Na elk gemaakt examen kunt u uw resultaten terug bekijken.

 

• De app is ontwikkelt voor mensen die leren voor klein vaarbewijs 1

 

• De app bevat advertenties, wilt u geen advertenties dan kunt u de betaalde versie aanschaffen waarbij u ook nog is toegang krijgt tot 3 proefexamens! U kunt de betaalde versie hier vinden (prijs is verlaagd dus wees snel!).

 

• Offline beschikbaarheid: De app is volledig offline beschikbaar eenmaal na het downloaden van de app. Zo kunt u overal oefenen voor het vaarbewijs! (alleen beschikbaar in de betaalde versie).

 

Voor vragen en suggesties kunt u contact met ons opnemen via support@tappuma.com.

 

Bent u een adverteerder en opzoek naar een advertentieplek? neem contact met ons op via info@tappuma.com en wellicht kunnen wij u een plek aanbieden in de vaarbewijs app of op onze website.